Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Bonus: Linkki valmiiksi suodatettuun aineisto-listaukseen

Hyvä tavoite on keskittää kaikki sivuston aineisto Julkaisut-kohtaan ylläpidossa, eli sieltä löytyisivät kaikki podcastit, videot, pdf:ät, webinaarit, jne.

Kuvitellaan tilanne, jossa haluat sivun sisällössä kertoa, että kyseiseen sisältöön kuuluu paljon videoita. Haluat samalla pitää sivun kevyenä ja selkeänä, joten jokaisen videon listaaminen muun sisällön joukkoon tai jatkeeksi tukkisi sivun. Myöskään Aiheeseen liittyvää-lohkon tarjoamat mahdollisuudet ei oikein toimi, sillä videoita on paljon.

Käytä tässä kohtaa painiketta, jonka linkki on muotoiltu niin, että siitä pääsee aineisto-näkymään, jossa haluamasi suodattimet ovat jo valmiiksi valittuna.

Esimerkki alla painikkeesta, jossa halutaan ohjata tutustumaan kunta-alaan liittyviin videoihin. Linkki on muotoiltu viemään suoraan suodatettuun näkymään (suodattimiksi valittu kunta-ala ja videot)

Linkki on hyödyllinen silloin, kun haluttua aineistoa on paljon – ja sen vahvuus on ylläpidon helppoudessa. Linkin avulla ei tarvitse muistaa käydä itse sisältösivulla lisäämässä, jos esim. kunta-alan videoaineistoa tulee lisää. Kunhan lisää uuden aineiston Julkaisuihin, niin se löytyy myös valmiiksi suodatetun linkin kautta.

Ohjeet: Käy verkkopalvelun Aineisto-listausnäkymässä ja valitse suodattimet, jotka haluat myös linkkiin. Kopioi talteen selaimen url-osoitteesta loppuosa:

Esimerkki: www.ttk.fi/aineistot/?branch=200&publication-type=223

Luo painike, ja linkkiä luodessa valitse ensin Aineistot-sivu listauksesta (käytä Etsi toimintoa). Lisää sen jälkeen kopioimasi loppuosa URLiin, (esimerkissä alla ”LOPPUOSA”). Linkkisi on valmis!