Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työpaikkojen sisäisen liikenteen vaaroista kertova animaatio pääsi kansainvälisen kilpailun finaaliin

Tapaturmavakuutuskeskuksen ja Työturvallisuuskeskuksen yhdessä tuottama animaatio sisäisessä liikenteessä sattuneista, työntekijän kuolemaan johtaneista työpaikkatapaturmista on mukana International Media Festival for Prevention -kilpailun finaalissa.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Vajaasta 300 kilpailuun osallistuneesta nimettiin 18 ehdokasta kilpailun finaaliin. Parhaat ehdokkaat palkitaan Torontossa järjestettävässä  World Congress on Safety and Health at Work 2021 -tapahtumassa 22.9.2021.

Katso kilpailussa mukana olevan animaation englanninkielinen versio.

Aiheesta lisää:

Finaaliin nimettyjen videoiden ja animaatioiden julkistus International Media Festival for Prevention -sivulla