Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi julkaisu: Taunokin tekee turvallisesti -työkirja

Työturvallisuus on sitä, että työpaikalla työolot ovat kunnossa ja lisäksi työnantajan ja työntekijöiden välisellä yhteistoiminnalla huolehditaan tapaturmien ehkäisemisestä ja työpaikan kehittämisestä.

 

Työkirjan sivuilla seikkailee henkilöitä erilaisissa työsuojelun yhteistoimintarooleissa.

Tällä julkaisulla kevennetään työturvallisuuden keskustelutyyliä ja tuodaan sitä lähemmäs työpaikkojen arkipäivää. Julkaisu auttaa kädestä pitäen työnjohtajaa huolehtimaan uuden työntekijän perehdyttämisestä ja muiden mahdollisten pulmatilanteiden ratkaisemisessa. Työntekijät voivat tutustua työkirjaan oman perehdytyksensä ohessa mutta myös työtehtävien tai -menetelmien muuttuessa. Julkaisu auttaa nakkaamaan omat pölyttyneet asenteet roskiin ja ottamaan uuden rennon asenteen työturvallisempaan työelämään.

Työkirjan on tuottanut Työturvallisuuskeskuksen teknologia-alojen työalatoimikunta.

Lisätietoja

Miia Puukka, asiantuntija
Työturvallisuuskeskus
miia.puukka@ttk.fi
puhelin 040 730 1778