Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi podcast: Työelämän kemiaa

Työelämän kemiaa -podcastsarjassa keskustellaan työelämästä, työhyvinvoinnista, turvallisuudesta ja kemian alan mahdollisuuksista.

Työelämän kemiaa -podcastsarjassa haastatellaan kemian alalla työskenteleviä henkilöitä ja alan opiskelijoita. Kuulemme erilaisia uratarinoita sekä ajatuksia työturvallisuudesta, työhyvinvoinnista ja työelämän tulevaisuudesta.

Podcastia hostaavat palvelutuottaja Ida Rantanen Tekniikan Akateemiset TEK ry:stä ja vastuullisuusasiantuntija Alexandra Peth Kemianteollisuus ry:stä.

– Podcastia oli erittäin mielenkiintoista ja hauskaa tehdä. Mielenkiintoisinta oli tietenkin haastateltavat, jotka veivät mukanaan eri puolelle työelämää sekä Suomea, kertoo Ida Rantanen.

– Käsitykseni työturvallisuudesta ja sen laajuudesta selkeytyi. Oli myös mahtavaa huomata, kuinka suurella sydämellä ihmiset tekevät työturvallisuuden eteen töitä, jatkaa Rantanen.

Podcast on Työturvallisuuskeskuksen, Ammattiliitto Pron, Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry:n, Kemianteollisuus ry:n ja Teollisuusliitto ry:n yhteinen hanke.

Kuuntele SoundCloudissa:

Työturvallisuuskeskus · Työelämän kemiaa

Kuuntele Spotifyssa:

Lisätietoa

Petri Pakkanen, asiantuntija
Työturvallisuuskeskus
petri.pakkanen@ttk.fi
puhelin 040 844 6112