Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Pienen työpaikan työsuojelun toimintaohjelma – tutustu palvelutarjontaan

Johdatko tai työskenteletkö alle 10 henkilöä työllistävässä työpaikassa? Tuemme sinua rakentamaan työsuojelun toimintaohjelman yhdessä koko henkilöstön kanssa.

Palvelutarjontamme koostuu kolmesta osasta, joita voit vapaasti hyödyntää:

1.  Pienen työpaikan työsuojelun toimintaohjelma -työkirja
Pienen työpaikan työsuojelun toimintaohjelma -työkirja tiivistää ja lisää tietoutta keskeisistä työturvallisuus- ja työsuojelulainsäädännön kohdista, kiteyttää työpaikan keskeiset työturvallisuusasiat samaan dokumenttiin ja opastaa tekemään työsuojelun toimintaohjelman vaihe kerrallaan. Maksuton työkirja on otettavissa käyttöön milloin vain. Se on suunnattu eri alojen pienille työpaikoille.

Tutustu työkirjaan

2. Introwebinaari
Intro: Pienen työpaikan työsuojelun toimintaohjelma -webinaari vauhdittaa työkirjan käyttöönottoa. Lyhyessä webinaarissa esitellään työkirja ja sen sisältämät työvälineet. Intron aikana kuulet myös muusta Työturvallisuuskeskuksen palvelutarjonnasta ja alakohtaisista sisällöistä. Maksuton, kaikille kiinnostuneille avoin webinaari.
Ilmoittaudu mukaan:
23.3. klo 8.30 – 9.00
29.4. klo 8.30 – 9.00
20.5. klo 12.00 – 12.30

3. Klinikkawebinaari
Klinikka: Pienen työpaikan työsuojelun toimintaohjelma -webinaarissa vastataan kysymyksiin, joita työpaikalla on herännyt työsuojelun toimintaohjelmasta. Klinikka järjestetään tarpeen mukaan. Klinikalle voi lähettää ilmoittautumisen yhteydessä kysymyksiä, joihin toivot sparrausta webinaarin aikana.

Ilmoittaudu mukaan:
19.4. klo 14.00 – 14.30
12.5. klo 8.30 – 9.00
14.6. klo 8.30 – 9.00

Lisätietoja
Kehittämispäällikkö Jarna Savolainen
puh. 040 561 2022
etunimi.sukunimi@ttk.fi