Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työterveys- ja työturvallisuusalan koulutuspäivät siirtyy Työturvallisuuskeskuksen järjestettäväksi

Finnsafe ry:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Lius (vas.), Työturvallisuuskeskuksen johtava asiantuntija Asta Koivikko, strategia- ja kehitysjohtaja Tuomas Wuorikoski sekä toimitusjohtaja Rauno Hanhela (oik.) Kuva: Anni-Maaria Erola

Työterveys- ja työturvallisuusalan koulutuspäivät siirtyy Työturvallisuuskeskuksen järjestettäväksi. Seuraavan kerran koulutuspäivät järjestetään Helsingin Kalasatamassa 22.– 23.3.2023. Teemana on Riskit haltuun – Digitekniikka käyttöön.

Koulutuspäivien tavoitteena on lisätä työsuojeluorganisaation ja työterveyshuollon yhteistyötä sekä korostaa laaja-alaisen ammatillisen verkoston merkitystä työpaikan tukena. Jatkossa koulutuspäivät on tarkoitus järjestää kerran vuodessa.

Työterveys- ja työturvallisuusalan koulutuspäivät on suunnattu kaikkien toimialojen työsuojelupäälliköille ja -valtuutetuille sekä työterveyshuollon asiantuntijoille. Kaksipäiväiseen tapahtumaan voi osallistua myös verkon välityksellä.

”Työturvallisuuskeskus on luotettava yhteistyökumppani, jolla on toimiva verkosto ja hyvät resurssit järjestää tapahtuma. Työturvallisuuskeskuksen ansiosta tavoitamme työsuojelupäälliköiden ja työterveyshuollon edustajien lisäksi entistä paremmin myös työsuojeluvaltuutetut”, perustelee Finnsafe ry:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Lius tapahtuman siirtämistä Työturvallisuuskeskuksen järjestettäväksi.

”TTP-päivät täydentää Työturvallisuuskeskuksen tarjontaa ja tuo yhteistoiminnan kokonaisuuden hyvin esille. Työterveysyhteistyön rooli yhteistoiminnassa nousee koulutuspäivien ansiosta vahvemmin esille toiminnassamme”, sanoo Työturvallisuuskeskuksen strategia- ja kehitysjohtaja Tuomas Wuorikoski.

Finnsafe ry on työturvallisuuden ammattilaisten yhdistys. Yhdistys jatkaa koulutuspäivien ohjausryhmässä, johon kuuluvat myös Suomen Työterveyshoitajaliitto, Suomen Työterveyslääkäriyhdistys ja Työfysioterapeutit.

Lisätietoja

Strategia- ja kehitysjohtaja Tuomas Wuorikoski
Työturvallisuuskeskus
tuomas.wuorikoski@ttk.fi
040 836 4156

Hallituksen puheenjohtaja Tiina Lius
Finnsafe ry
toimisto@finnsafe.net
09  507 1410