Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi julkaisu: Sähkötöiden työturvallisuusohje

Julkaisu kokoaa sähkötöiden työturvallisuusohjeet yksiin kansiin. Tarkoituksena on edistää työturvallisuutta sähköalojen eri työtehtävissä ja tukea työpaikkoja työturvallisuuden toteuttamisessa, johtamisessa ja kehittämisessä.

Työturvallisuuskeskuksen sähköalojen työalatoimikunta(siirryt toiseen palveluun) on koonnut aiemmat sähkötöiden työturvallisuusohjeistukset eli niin sanotut STO-lomakkeet yhdeksi kokonaisuudeksi.

– Työ osoittautui haastavaksi, mutta samalla tarpeelliseksi. Tarkoituksena oli poistaa päällekkäisyyksiä sekä ajantasaistaa ohjaistuksia muutoinkin. Tämä on nyt ensimmäinen versio, ja toivomme palautetta sen edelleen kehittämiseksi, sanoo Työturvallisuuskeskuksen erityisasiantuntija Eero Honka.

Opas sopii oppi- ja käsikirjaksi sähköalan työntekijöille, työsuojelu- ja työterveyshenkilöstölle, esihenkilöille sekä henkilöstön kehittäjille.

Opas on ladattavissa maksuttomana PDF-julkaisuna.

Lisätietoja