Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi verkkoaineisto graafisen alan työturvallisuudesta

Työturvallisuuskeskuksen viestintäalan työalatoimikunta on tuottanut verkkoaineiston tukemaan turvallista työskentelyä graafisen alan tuotantoympäristössä.

Graafisen alan työturvallisuus -sivusto tarjoaa työpaikoille tietoa alan vaara- ja kuormitustekijöiden tunnistamisesta ja ennaltaehkäisystä.

Sivustoa voidaan hyödyntää monipuolisesti esimerkiksi työpaikan riskiarvioinneissa, esihenkilöiden ja työntekijöiden perehdytyksessä, työterveyshuollon työpaikkaselvityksissä sekä työturvallisuusjohtamisen kehittämisessä.

”Sivusto ja graafiselle alalle räätälöity riskinarviointityökalu OiRA kulkevat pitkälti käsikkäin ja niitä kannattaakin käyttää yhdessä työpaikan riskinarvioinnin tukena”, sanoo Työturvallisuuskeskuksen erityisasiantuntija Päivi Sarmala.

Lisätietoja