Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskuksen tuotteet synnyttävät positiivisia vaikutuksia työpaikoille 

Työturvallisuuskeskuksen tavoitteena on vaikuttaa mahdollisimman laajasti suomalaisiin työpaikkoihin. Työturvallisuuskeskuksen tuotteet edistävät positiivista muutosta työpaikalla ja antavat konkreettisia eväitä toimia niin, että työssä on turvallista niin fyysisesti kuin psyykkisesti.  
Kuva: Mikael Ahlfors

Loppukäyttäjät arvioivat uusia maksuttomia aineistoja, niiden hyödyllisyyttä ja vaikutuksia omalla työpaikalla. Vuonna 2023 julkaistujen aineistojen suositteluindeksi oli 58. Tämä on hieno tulos, ja on hyvä pysähtyä tarkastelemaan, minkälaisia asioita työpaikoilla on syntynyt aineistoja hyödyntämällä.  

Hyödynnä sinäkin Työturvallisuuskeskuksen maksuttomia aineistoja oman työpaikan työturvallisuus- ja työhyvinvointityössä: Aineistot – Työturvallisuuskeskus (ttk.fi)(siirryt toiseen palveluun) 

Hyödynnä myös Työsuojelun digituki –neuvontaa oman työpaikan tilanteesi haasteissa: Työsuojelun perusasiat kuntoon -digituki – Työturvallisuuskeskus (ttk.fi)(siirryt toiseen palveluun) 

Lisätietoja