Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Uusi julkaisu: Työhyvinvoinnin kehittäminen seurakunnassa

Työturvallisuuskeskus on tuottanut maksuttoman julkaisun Työhyvinvoinnin kehittäminen seurakunnassa. Julkaisu liittyy kirkkoherran rooliin henkilöstöjohtajana ja hänen tehtäväänsä edistää hyvää työilmapiiriä, tukea ja ohjata, kannustaa ja antaa palautetta.

Julkaisuun on koottu aineksia seurakuntien kehittämishankkeista. Siitä voi poimia omaan työhön sopivia vinkkejä, ajatuksia ja työkaluja työhyvinvoinnin johtamiseen. Julkaisussa käsitellään esimerkiksi sitä, miten pääsee työhyvinvoinnin kehittämisen alkuun ja miten henkilöstöä osallistetaan kehittämiseen. Myös viestinnän onnistumista käsitellään käytännönläheisesti.

Julkaisu soveltuu erityisesti kirkkoherroille, seurakuntien työsuojeluhenkilöstölle ja kaikille seurakuntien työhyvinvointiasioista kiinnostuneille.

Julkaisun on kirjoittanut Seija Strömberg.

Webinaari työhyvinvoinnin johtamisesta seurakunnassa 28.9.2023 klo 9-11

Haluatko kuulla lisää työhyvinvoinnin johtamisesta seurakunnassa ja julkaisun sisällöstä? Osallistu erityisesti kirkkoherroille suunnattuun maksuttomaan webinaariin. Webinaarissa käydään läpi julkaisun sisältöä ja sen hyödyntämistä työhyvinvoinnin johtamisessa seurakunnissa.

Lisätietoja