Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Golfkentillä työtapaturmat liittyvät usein koneiden ja laitteiden käyttöön, mutta myös kemikaaleja käsiteltäessä voi sattua vahinkoja, pelaajien pallot voivat harhautua kauas väyliltä ja väärät työasennot voivat aiheuttaa rasitusvammoja.

Lainsäädäntö määrittelee työnantajan ja työntekijän yleiset ja yhteistoimintavelvollisuudet. Työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin edistämisen kannalta on tärkeää, että työnantajat ja työntekijät toimivat yhteistyössä.

Työturvallisuuteen liittyvät ohjeet on luotu työtapaturmien ja vahinkojen vähentämiseksi. Tärkeää on työtehtävien suunnittelu, riskien ennakointi ja haastavien työtilanteiden harjoittelu ohjatusti. Oikea asenne, työrytmi, työtahti ja työtapa auttavat välttämään vahinkoja.

Tilaa painettu versio tai lataa PDF

Julkaisija:
Työturvallisuuskeskus
Sisältö:
Viestintätoimisto Paja sekä Timo Höykinpuro, Finanssiala FA / Palvelualojen työnantajat PALTA, Markku Björn, Palvelualojen ammattiliitto PAM ja Anssi Kaarnalehto, Työturvallisuuskeskus
Julkaisuvuosi:
2017
ISBN (painettu):
978-951-810-642-8
ISBN (pdf):
978-951-810-643-5
Toimialat:
Yksityiset palvelualat
Aiheet:
ergonomia kesätyö nuoret perehdytys riskien arviointi työhyvinvointi työsuojelun yhteistoiminta työtapaturmat työterveyshuolto työturvallisuus työympäristö vaarojen tunnistaminen
Julkaisumuodot:
Painotuote PDF-julkaisu
Kielet:
suomi