Siirry sisältöön
Etusivu
Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskuksen viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Mikko Kuivalaisen studiovieraana on työelämän asiantuntijoita keskustelemassa vuorovaikutuksen merkityksestä työyhteisössä. 

Uuden työntekijän odotukset 

Työssäoppiminen on tärkeä osa ammatillista koulutusta. Työssäoppimisesta ja uuden työntekijän odotuksista ovat keskustelemassa opiskelija Sanna Salmela ja lehtori Kirsi Hovikorpi.

Turvallinen vuorovaikutus 

Lare on transhenkilö, joka työskentelee miesvaltaisella alalla. Jaksossa kuullaan Laren tarina. Ennakkokäsityksistä ja turvallisesta vuorovaikutuksesta työpaikalla ovat keskustelemassa johtava asiantuntija Jenni Pitkänen ja asiakkuus- ja kehitysjohtaja Jarna Savolainen.

Vuorovaikutus muutostilanteessa 

Muutoksen keskellä toimiva vuorovaikutus on tärkeää työpaikalla. Muutoksen johtamisesta ovat keskustelemassa työsuojeluvaltuutettu, erityisasiantuntija Miia Puukka ja Anneli Karlstedt. Podcast-äänitys on tehty 2023, jolloin Anneli toimi Nokian monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden vetäjänä. Uudessa työssään Anneli toimii Wärtsilän Sisäisen ja regioonaviestinnän johtajana.

Työpäivän erityiset tarpeet 

Työpäivän aikana meille jokaiselle voi tulla eteen erityisiä tarpeita, joihin on syytä kiinnittää huomiota työpaikalla. Podcastissa ovat keskustelemassa operatiivinen johtaja Ulla Kemppainen ja työsuojeluvaltuutettu Reija Mettovaara.

Kriisin kohdatessa 

Miten työyhteisö toimii kriisin tullessa? Haastavista tilanteista ja kriisivalmiudesta keskustelemassa johtava asiantuntija Markku Rajamäki ja asiakkuus- ja kehitysjohtaja Jarna Savolainen.

Vuorovaikutus monikulttuurisessa työyhteisössä 

Millaisia erilaisia tottumuksia ja käytäntöjä eri kulttuureista tulevilla ihmisillä on? Monikulttuurisen työyhteisön vuorovaikutuksesta ovat keskustelemassa toimitusjohtaja Aicha Manai ja johtava asiantuntija Jenni Pitkänen

Julkaisija:
Työturvallisuuskeskus, teknologia-alojen työalatoimikunta
Sisältö:
Sisältö: Työturvallisuuskeskuksen teknologia-alojen työalatoimikunta, Miia Puukka ja Matias Herranen. Tunnusmusiikki: Sauli Holappa. Kuvitus: Matleena Korhonen
Julkaisuvuosi:
2024
Toimialat:
Kaikille aloille yhteiset aiheet
Aiheet:
esihenkilö monimuotoisuus perehdytys työhyvinvointi työntekijä työyhteisö viestintä ja vuorovaikutus yhdenvertaisuus ja tasa-arvo
Julkaisumuodot:
Podcast
Kielet:
suomi

Liittyvät julkaisut